Jasna Koteska: Dialogu dhe samizdati (2011) in Albanian


Published in: Jasna Koteska: Dialogu dhe samizdati, in: Zgjidhje, Reviste per kulturen politike dhe dialogun, Civil, Skopje, 2011, 186-196 (Albanian).

For the Macedonian version go here.
For the English version go here.

Click on the picture, to read the text.
p. 187
p.188

p.189

p. 190
p.191
p. 192
p. 193

p. 194

p. 195

 

Post a Comment